Samolepka Černo-bílý 3D motýlci 18 kusů - Lepilo.cz
Samolepky na stěnu

Černo-bílý 3D motýlci 18 kusů

Cena: 329 Kč

Dekorativní samolepky - Samolepky nejsou určeny pouze na zeď - lze je lepit také na hladké povrchy jako jsou například dveře, skříně, zrcadla, lednice či jakýkoliv jiný hladký povrch. Samolepky na zeď zvládne nalepit opravdu každý.

SKLADEM

Kód pro objednání: B18-101

Téma motivu: Samolepka na stěnu 3D motýlci, motýl, motýlek, 3d dekorace


Barvy: BÍLÁ,ČERNÁ

  • Popis
  • Rozměry a barvy
  • Jak nalepit samolepky?
  • Video
  • Dekorativní samolepky - Samolepky nejsou určeny pouze na zeď - lze je lepit také na hladké povrchy jako jsou například dveře, skříně, zrcadla, lednice či jakýkoliv jiný hladký povrch. Samolepky na zeď zvládne nalepit opravdu každý.

  • Rozměry: 18 kusů

    Barvy: BÍLÁ,ČERNÁ

  • Nálepky lze nalepit na zdi, stěny a na všechny suché a hladké povrchy(jako jsou např. lednička, nábytek, sklo, zrcadla, dveře, skříně atd.)

    V případě, že je stěna příliš hrbolatá, je možné ji zbrousit smirkovým papírem či smirkovou houbičkou. Pokud zeď po otření látkovou utěrkou barví (nátěr není kvalitní), není vhodná k lepení nálepky.

    Samolepky nikdy nelepte na latexové povrchy a povrchy čerstvě natřené či vlhké

    Samolepky, vyjmeme z obalu, rozložte a nechte je odpočinout na rovné ploše tak, aby samolepka nebyla pokroucená a dosáhla pokojové teploty.

    Místo určené k aplikaci samolepky zbavte nečistot (prach, mastnoty)

    Sejměte motiv opatrně z papírového podkladu a nalepte na požadované místo. Při snímání dávejte pozor, abyste nálepku nepoškodili např. rychlým odlepováním. Samolepku můžete přemístit, či odstranit pomalým sejmutím, aniž by byl poškozen povrch pod samolepkou. Opakované lepení samolepky snižuje její přilnavost. Pokud je samolepka na svém místě, vezměte suchý bílý hadřík(utěrku) a povrch samolepky řádně přetřete, zajistíte tím lepší přilnutí samolepky k povrchu.